Estàs a punt de donar-te d'alta al registre de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que et permetrà accedir amb un únic usuari al nostre portal. Amb aquest usuari podràs gaudir de recomanacions en funció de les sèries i programes que miris, participar en els nostres concursos, publicar contingut, subscriure't als nostres butlletins i molt més.

Registra't en tres passos

Per què et demanem les dades?

En el procés d'alta del registre et demanem les dades imprescindibles per oferir continguts personalitzats i assegurar una participació de qualitat i respectuosa.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i les seves empreses tractaran aquestes dades conforme a la legislació vigent en cada moment, garantint-ne la confidencialitat i l'exercici dels drets dels usuaris subscrits a cada servei. Un cop registrat com a usuari, en qualsevol moment pots consultar i modificar les teves dades o donar-te de baixa.

  1. 1 PETICIÓ DE DADES
  2. 2 VALIDACIÓ PER CORREU ELECTRÒNIC
  3. 3 CONFIRMACIÓ DE REGISTRE

En breu rebràs un correu a l'adreça shraviverma1312@gmail.com, amb un enllaç que et permetrà confirmar el registre. Tens 48 hores per fer-ho. Si no ho fas, hauràs de començar el procés des del principi.

Compte, revisa també la carpeta de correu brossa! és possible que els teus sistemes de seguretat desviïn allà el nostre correu de confirmació.